نگاهی به طرح رستوران (Fast Food) وندا در تبریز
طراحان: نیما دیبازر، اشکان منصوری
Discreet Charm of the Simple Architecture
Architects: Nima Dibazar, Ashkan Mansouri
جعفر بزاز
ایده اولیه طراحی این پروژه، ترکیب دو رینگ افقی و عمودی رنگی بود تا علاوه بر خوانایی و جذابیت طرح، با توجه به مساحت کم مغازه (کمتر از 30 مترمربع)، بیشترین بهره از فضای آن برای استفاده مفید انجام گیرد.
هر چند طرح اجرا شده، با ایده اولیه طراحان تفاوتهایی جزیی دارد، اما در کل میتوان دقت در انتخاب رنگ و نوع مصالح را از نقاط قوت طرح دانسته و تفاوتهای موجود را ناشی از زمان کم طراحی و اجرا (کمتر از دو ماه) بشمار آورد.
سلام دوست عزیزم من دانش آموز رشته ی معماری هستم سال آخرم و امسال کنکور دارم.میخواستم ببینم میتونم برای پروژه هام رو کمک شما حساب کنم؟
اگه قبول کنید واقعا ممنون میشم.
منتظر آفلاین ایمیل یا نظراتتون هستم.